Strict

Strict Management

Strict Management

Afdeling Projectmanagement, ICT-Projectmanager

Functie

Projectmanager

Periode

juni 2011 - januari 2013
Strict logo

Strict IT-Networks

Strict bv

Werkveld IT-Networks, ICT-consultant

Functie

Consultant

Periode

februari 2010 - juni 2011
Strict logo

Strict Academy

Strict Academy bv

Tweejarig ICT-traineeship

Functie

Trainee / Junior Consultant

Periode

februari 2008 - februari 2010

Kijk hier voor meer informatie over mijn werk bij Strict Academy.
 
Strict Academy logo


Projecten

Namens Strict heb ik verschillende projecten en opdrachten uitgevoerd bij opdrachtgevers.

Projecten:

Gemeente Groningen

Begeleiding Europese aanbesteding LAN
De Gemeente Groningen had in 2010 besloten om een nieuwe telefonievoorziening in gebruik te nemen. Om dit technisch mogelijk te maken was het nodig om een deel van de toenmalige LAN-infrastructuur te vervangen om Voice over IP (VoIP) in combinatie met Power over Ethernet (PoE) mogelijk te maken. Als consultant heb ik geholpen bij het specificeren van de functionele en technische eisen voor het LAN in een bestek ten behoeve van de Europese aanbesteding.

Strict

Strict is een onafhankelijk ICT-consultancybureau, dat organisaties adviseert en begeleidt bij de invulling van de nieuwste ICT-ontwikkelingen. ICT speelt een steeds belangrijkere rol bij het realiseren van bedrijfsdoelen. Strict heeft als onafhankelijk ICT-consultancybureau een duidelijke visie op de rol van ICT binnen organisaties.

ICT kent een eigen dynamiek met specifieke cycli van bedrijfsplannen, architecturen, aanbestedingen, implementatie- en beheeractiviteiten. Op al deze terreinen vervullen de adviseurs van Strict een sleutelrol. Strict heeft grondige kennis van de ICT-markt, met een focus op Communicatietechnologie. Strict is een partner op strategisch en tactisch niveau, met een sterk ontwikkeld organisatorisch inzicht.

Bookmark and Share