Vormgeving

Visuele middelen ondersteunen een verhaal. Bij presentaties zijn deze dan ook onmisbaar. Dat is de reden waarom ik vaak veel tijd besteed aan een uitgesproken design, maar ook een functionele vormgeving bij rapporten, presentaties, websites of multimedia producties. Hier staan enkele voorbeelden van projecten waaraan ik gewerkt heb tijdens de opleiding Digitale Communicatie.

Marketingcommunicatie

Marketingcommunicatie

Benefon TWIG Discovery

Benefon is een Fins telecombedrijf dat zich vooralsnog gefocust heeft op persoonlijke veiligheid en navigatieoplossingen voor bedrijven. De TWIG Discovery is een mobiele telefoon dat persoonlijke navigatie en diensten combineert. Met dit nieuwe toestel richt Benefon zich op een brede doelgroep van consumenten. Door middel van reclame, media en een goede distributie wil Benefon zich herpositioneren in de markt.

Voor dit project is een marketingplan en marketingcommunicatieplan gemaakt voor de introductie van de TWIG Discovery via een digitale campagne.

Brand Design

Brand Design

Marketingcommunicatie Apple

Brand Design is het vormen en vormgeven van een merk. Zo wordt in verloop van tijd voor ieder merk een mentale en visuele merk-identiteit ontwikkeld.

Brand Design kent vele aspecten en bij dit project zijn al deze aspecten geanalyseerd en bovendien bijzonder mooi grafisch weergegeven voor het merk Apple Computer, inc.

Digitale Creatie

Digitale Creatie

Interactieve animatie

Bij de module Digitale Creatie werd een interactieve animatie ontwikkeld met beeld, tekst en geluid.

Belangrijk hierbij was vooral de boodschap die in de concept- en feedbackfase uitgediept werd, waarna de realisatie volgde.